تاثیر منفی آهن بر خاصیت ضدسرطانی گوجه فرنگی

تاثیر منفی آهن بر خاصیت ضدسرطانی گوجه فرنگی

به گزارش دكتر ایزی پژوهشگران آمریكایی برمبنای بررسی های خود مشاهده كردند: خوراكی های سرشار از آهن می توانند بر خاصیت ضدسرطانی گوجه فرنگی تاثیر منفی داشته باشد.


به گزارش دكتر ایزی به نقل از ایسنا، نتایج بررسی ها از آن حكایت می كند كه آهن میزان جذب لیكوپن را به نصف می كاهد. لیكوپن از كاروتنوئیدها بشمار می رود كه سرشار از آنتی اكسیدان است و در گوجه فرنگی یافت می شود.
گوجه فرنگی حاوی خواص مختلفی برای سلامت است كه می توان به تاثیر آن در جلوگیری از مبتلاشدن به سرطان و فشار خون و كمك به حفظ سلامت قلب، پوست و چشم ها اشاره نمود. بااینكه مصرف خوراكی های سرشار از لیكوپن برای سلامت مفید می باشد، همراه كردن آنها با مواد غذایی دیگر امكان دارد خاصیت ضد سرطانی آنها را افزایش داده یا از بین ببرد.
بگفته پژوهشگران، بررسی ها نشان داده است مصرف مواد غذایی یا مكمل های سرشار از آهن امكان دارد خاصیت لیكوپن را به نصف كم كند.
در این بررسی پژوهشگران آمریكایی تحقیقاتی را روی هفت مرد انجام داده تا مشخص شود تولید و جذب لیكوپن بعد از وعده های غذایی حاوی آهن یا فاقد آن، به چه صورت است.
به گزارش دكتر ایزی به نقل از مدیكال نیوزتودی، پژوهشگران اظهار داشتند: مصرف وعده های غذایی حاوی آهن می تواند با گذشت زمان بر میزان جذب لیكوپن موجود در گوجه فرنگی تاثیر منفی داشته باشد.




منبع:

1398/06/29
13:30:36
4467
5.0 از ۵
تگهای خبر: سرطان , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی