تغذیه مناسب در بهار پرهیز از غذاهای گرم و درهم خوری

تغذیه مناسب در بهار پرهیز از غذاهای گرم و درهم خوری

دکتر ایزی: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پرهیز از غذاهای گرم و درهم خوری در فصل بهار آگاهی داد.


به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، عباسیان، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباب تغذیه مناسب در فصل بهار اظهار داشت: با گرم تر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، ممکنست گرفتار مشکلاتی مانند جوش های پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند. وی ادامه داد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند کم شود و افراد خصوصاً از عطرهای خنک مانند گلاب و نیلوفر بهره گیرند. عباسیان بیان کرد: در گذشته ایرانیها غذاهایی ساده مانند املت، تخم مرغ، کشک بادمجان و کله جوش مصرف می کردند که برای این فصل بسیار مناسب می باشد. همین طور غذاهای خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو سفارش می شود. وی اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهم خوری میوه ها پرهیز شود. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: شیرینی هایی با رنگ های قرمز، سبز تند، نقره ای و طلایی و همین طور آدامس ها و تنقلات با طعم های مصنوعی برای بدن مضر هستند. در فصل بهار که بدن حساس تر است، این مواد لطمه بیشتری وارد می کنند.


منبع:

1404/01/04
12:48:56
59
5.0 از ۵
تگهای خبر: پزشك , دانشگاه , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی
drez.ir: سلامتی در دسترس، در هر زمان و مکان