اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع

اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع

دکتر ایزی: تعدادی از افراد بعد از زنده ماندن از سکته مغزی به صرع مبتلا می شوند، برای اینکه صدمه ای که متحمل شده اند موجب ایجاد زخم و فعالیت الکتریکی نامنظم در مغز آنها می شود.



به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، اما بر طبق این مطالعه به نظر می آید یک نوع از داروهای فشار خون به بازماندگان سکته کمک می نماید تا از صرع بعد از سکته جلوگیری نمایند.
نتایج نشان داد بیمارانی که از داروهای مسدودکننده گیرنده آنژیوتانسین (ARB) استفاده می نمایند، نسبت به سایر داروهای فشار خون، احتمال ابتلاء به صرع بعد از سکته در آنها بسیار کمتر است.
محققان در یادداشت های پس زمینه توضیح دادند که داروهای ARB با کاهش اثرات آنژیوتانسین، پروتئینی که سبب باریک شدن عروق خونی می شود، عمل می کنند.
به گفته محققان، مسدود کردن این پروتئین امکان دارد التهاب را کم کند و جریان خون را در مغز بهبود بخشد و خطر تشنج را کم کند.
دکتر «جاکومو اوانجلیستا»، سرپرست تیم پژوهش از دانشگاه کیتی ایتالیا، می گوید: «مطالعه ما به صورت منحصربه فردی بر این مورد متمرکز بود که چگونه داروهای مختلف فشار خون در جلوگیری از صرع بعد از سکته مؤثر هستند.»
اوانجلیستا اضافه کرد: «درک این که کدام داروهای ضد فشار خون به پیشگیری از عوارضی مانند صرع بعد از سکته کمک می کنند، می تواند منجر به نتایج بهتری برای بیمار شود.»
برای این مطالعه، محققان ۵۲۸ بیمار دچار فشار خون بالا را که گرفتار سکته مغزی شده بودند، انتخاب کردند. هیچ یک از بیماران در زمان سکته مغزی صرع نداشتند.
به گفته محققان، همه شرکت کنندگان از نوعی داروی فشار خون استفاده می کردند و ۱۹۴ نفر دو دارو یا بیشتر مصرف می کردند.
به گفته محققان، به صورت کلی، حدود ۷ درصد از شرکت کنندگان در این مطالعه به صرع بعد از سکته مغزی مبتلا شدند که با مشاهدات دنیای واقعی که ۶ تا ۸ درصد از قربانیان سکته مغزی به این عارضه مبتلا می شوند، مطابقت دارد.
نتایج نشان می دهد، بیمارانی که داروهای فشار خون غیر از ARB مصرف می کنند، به صورت قابل ملاحظه ای در معرض خطر صرع بعد از سکته بودند.
محققان حدس می زنند که مسدود کننده های کانال کلسیم و مسدود کننده های بتا امکان دارد با تحریک بیش از اندازه مغز، احتمال تشنج را بالا برند، در حالیکه مهارکننده های ACE امکان دارد التهاب را در مغز بالا برند.
تحقیقات بیشتر در بیماران بیشتر برای تأیید این یافته ها و بررسی مکانیسم های اساسی با جزئیات بیشتر ضروری می باشد.

1403/10/05
12:38:37
30
5.0 از ۵
تگهای خبر: برند , دارو , دانشگاه , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی