محققان پی بردند؛

دریافت چربی های گیاهی طول عمر را زیاد می کند

دریافت چربی های گیاهی طول عمر را زیاد می کند

به گزارش دکتر ایزی، مطالعه روی بیشتر از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان داده است کسانی که چربی رژیم غذایی خویش را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.



به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این پژوهش نشان داد که مزایای چربی های گیاهی شامل کاهش احتمال مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی است.
دکتر «دمتریوس آلبانز»، سرپرست تیم پژوهش از مؤسسه ملی سرطان ایالات متحده، اظهار داشت: «این مطالعه شواهدی را عرضه می کند که رژیم های غذایی سرشار از چربی های حیوانی، همچون لبنیات و تخم مرغ، با افزایش ریسک مرگ و میر کلی و بیماری های قلبی عروقی مرتبط هستند.»
همانطور که محققان خاطرنشان کردند، ترکیب موجود در چربی های موجود در منابع گیاهی نظیر غلات، سبزیجات، لوبیا یا مغزها با چربی هایی که از حیوانات تهیه می شود بسیار متفاوت می باشد.
این تیم توضیح داد: «چربی های گیاهی به علت ترکیب بیشتر اسیدهای چرب تک غیراشباع [MUFAs] و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه [PUFA] شناخته می شوند، در حالیکه چربی های حیوانی با نسبت بیشتری از اسیدهای چرب اشباع شده [SFAs] مشخص می شوند.»
بدن به منظور زندگی به چربی نیاز دارد، اما دستورالعمل های غذایی ایالات متحده می گوید که کاهش چربی های اشباع شده و جایگزینی آنها با چربی های غیر اشباع یک حرکت سالم تلقی می شود.
تیم آلبانز داده های رژیم غذایی و سلامت جمع آوری شده از سال ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ را بررسی کردند.
این تحلیل و بررسی شامل داده های ۴۰۷۵۳۱ بزرگسالی بود که در زمان ورود به مطالعه، میانگین سنی حدود ۶۱ سال داشتند.
افراد به پنج گروه تقسیم شدند؛ از ۲۰ درصد برتر که بیشترین چربی گیاهی را هر روز مصرف می کردند تا ۲۰ درصد پایین که کمترین مقدار (و چربی حیوانی بیشتر) را مصرف می کردند.
در طول این مطالعه، بیشتر از ۱۸۵۰۰۰ شرکت کننده جان خویش را از دست دادند که مرگ حدود ۵۸۵۰۰ نفر آنها بر اثر بیماری قلبی بود.
در مقایسه با اشخاصی که پایین ترین میزان چربی های گیاهی مصرف کردند، اشخاصی که از نظر میزان مصرف چربی های گیاهی در بالاترین سطح قرار داشتند، ۹ درصد کمتر احتمال مرگ به هر علتی داشتند. بطور دقیق تر، داده ها نشان داده است که ۱۴ درصد کمتر احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی را دارد.
این مطالعه نشان داد با نگاهی به منابع خاصی از چربی های گیاهی، اشخاصی که بیشترین میزان چربی را از روغن های گیاهی دریافت کرده اند، ۱۲ درصد احتمال کمتری برای مرگ به هر علتی و ۱۵ درصد احتمال مرگ ناشی از بیماری قلبی کمتر دارند.
تیم آلبانز گزارش داد که چربی های حاصل از غلات هم بشدت با کاهش خطر مرگ ناشی از هر علتی و قلبی عروقی مرتبط می باشد.
از سوی دیگر، اشخاصی که از نظر مصرف چربی حیوانی در بالاترین پنجک قرار گرفتند، در طول مطالعه با احتمال بیشتر مرگ مواجه بودند.
در مقایسه با اشخاصی که روزانه پایین ترین میزان چربی حیوانی مصرف می کردند، اشخاصی که بیشترین مصرف را داشتند ۱۶ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ به هر علتی و ۱۴ درصد بیشتر در معرض مرگ ناشی از بیماری قلبی بودند.
این روند فقط در مورد چربی های گوشت نبود: این تیم تصریح کرد که نرخ مرگ و میر برای اشخاصی که روزانه مقدار زیادی چربی لبنیات یا تخم مرغ مصرف می کردند بالاتر بود.


منبع:

1403/05/30
11:47:06
193
5.0 از ۵
تگهای خبر: بیماری , سرطان , سلامت , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی