كارشناس سازمان غذا و دارو؛
آرد کامل نشانگر بهترین کیفیت نان است
به گزارش دکتر ایزی، کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو کامل اظهار داشت: پروانه تولید آرد کامل، نشانگر بهترین کیفیت نان است.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، زهره پوراحمد اظهار نمود: پیرو مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس، سند پشتیبان امنیت غذا که به تصویب ریاست جمهوری رسیده و در آن تولید نان سالم و عرضه آن در جامعه را از وظایف دولت عنوان کرده است، سازمان غذا دارو اقداماتی را در زمینه تولید آرد کامل که میزان فیبر بالاتری دارد، شروع کرده است. وی ادامه داد: تقریبا در هر استان بیشتر از یک پروانه ساخت برای تولید آرد کامل صادر شده و درحال تولید هستند، کارخانه هایی که پروانه ساخت آرد کامل را دریافت کرده اند جزو بهترین کارخانه ها هستند و PRS آنها بالای ۱۸۰ است. به قول این کارشناس مواد غذایی، پیرو تولید آرد کامل اقداماتی در زمینه تولید نان کامل به روش صنعتی انجام شده و اوایل اسفند ماه نخستین نان کامل سنتی به روش صنعتی کلید خورد. پوراحمد تصریح کرد: بهترین نان، نانی است که دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت بوده و مسئول فنی بر موارد اولیه و فرآیند تولید آن نظارت دارد. وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۷۰ کارخانه تولید کننده آرد کامل و یک کارخانه تولید نان کامل (تافتون) به روش صنعتی در کشور فعال می باشند و کارشناسان سازمان غذا و دارو به صورت منظم بر آن نظارت دارند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب