عضو هیات علمی دانشگاه متذكر شد؛
آیا کنسرو ماهی بعد از باز شدن قابل نگهداری است
به گزارش دکتر ایزی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نکاتی را در رابطه با نحوه نگهداری کنسروها همچون کنسرو ماهی بعد از باز شدن، متذکر شد.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر، زهرا یاری، ضمن اشاره به روش تهیه کنسرو ماهی و…، اضافه کرد: کنسروها در حین فرایند کنسروسازی تحت حرارت بالا قرار گرفته و به روش خلأ بسته بندی می شوند. به نقل از ایشان، با عنایت به فرآیند کنسروسازی، امکان رشد باکتری در کنسروها تقریبا نزدیک به صفر است، مگر آنکه کنسروسازی به درستی انجام نشود یا شرایط نگهداری کنسرو رعایت نشده باشد. یاری تصریح کرد: کنسروها باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند و حتما پیش از مصرف باید حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده شوند. گرچه جوشاندن کنسرو به منزله از بین رفتن تمام باکتری های احتمالی آن نیست. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به محدودیت نگهداری کنسرو ماهی بعد از باز شدن، اظهار داشت: گاهی کنسرو ماهی به صورت کامل در یک وعده مصرف نمی شود و باقیمانده آن برای وعده بعدی نگهداری می شود. وی، کنسرو ماهی را بستر مناسبی برای تکثیر باکتری های هوازی برشمرد و خاطرنشان کرد که نگهداری از کنسرو باز شده تا مدت زمان محدودی امکان پذیر است. به قول عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کنسروها را بعد از باز شدن نباید بیشتر از دو روز در یخچال نگهداری کرد و در صورت احتیاج به نگهداری در یخچال حتما باید محتویات آنرا به ظرف شیشه ای با در بسته و محکم منتقل کرد. وی سفارش کرد: در صورت عدم دسترسی به یخچال، حداکثر تا دو ساعت میتوان کنسرو ماهی باز شده را در دمای محیط نگه داشت آن هم به شرطی که هوا خیلی گرم نباشد چونکه گرمای زیاد احتمال فساد و مسمومیت غذایی را زیاد می کند. یاری اضافه کرد: کنسرو ماهی باز شده را بیشتر از دو روز در یخچال نگهداری نکنند و حتما باقیمانده کنسرو را در ظرف شیشه ای در بسته و محکم در یخچال قرار دهند.
منبع: drez.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب