قطره ای كه جایگزین عینك مطالعه می شود
متخصصان چشم پزشکی می گویند: استفاده روزانه از نوعی قطره چشم می تواند جایگزین عینک مطالعه برای میلیونها نفری شود که گرفتار عارضه پیرچشمی هستند.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایسنا، نزدیک به نیمی از جمعیت بزرگسال در انگلیس گرفتار عارضه پیرچشمی هستند که با افزایش سن و به صورت معمول بعد از سن ۴۰ سالگی اتفاق می افتد.
این شرایط زمانی ایجاد می شود که عدسی چشم که برای تمرکز نور روی شبکیه و به منظور دیدن واضح اجسام در فواصل مختلف تغییر شکل می دهد، سفت و سخت شود.
در سال های اولیه زندگی، عدسی چشم نرم و انعطاف پذیر است و به سادگی تغییر شکل می دهد و این امکان را فراهم می سازد تا روی اجسام نزدیک و دور به سادگی تمرکز نماییم. اما با افزایش سن، عدسی چشم از قابلیت ارتجاعی کمتری برخوردار می شود و دیدن اجسام از نزدیک دشوارتر می شود.
در صورتی که میتوان این عارضه را با معاینه معمول چشم ها تشخیص داد و با استفاده از عینک، لنزهای تماسی یا حتی جراحی اصلاح کرد، درمانی برای آن وجود ندارد.
حالا متخصصان چشم پزشکی به یک چاره جدید رسیده و به قطره چشمی دست پیدا کرده اند که میتوان یک مرتبه در روز برای بهبود بینایی در عرض چند دقیقه از آن بهره برد.
این قطره معروف به AGN-۱۹۰۵۸۴ روی عضلات چشم که عنبیه را کنترل می کند، تأثیر می گذارد. این قطره حاوی دارویی به نام پیلوکارپین است که در انقباض برخی عضلات نقش دارد.
این دارو که در اصل ماده اولیه آن در برگهای گیاه پیلکارپوس (pilocarpus) یافت می شود، هم اکنون برای کاهش خشکی دهان با افزایش تولید بزاق و کاهش فشار چشم ناشی از عارضه گلوکوم استفاده می شود.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از دیلی میل، آزمایشی انجام گرفته روی ۷۵۰ نفر در سرتاسر ایالات متحده نشان داد که استفاده روزانه از این قطره چشم ایمن و موثر است. این قطره در مدت حدود ۱۵ دقیقه اثر می گذارد و بیشترین تأثیر آن بعد از گذشت یک ساعت است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب