یك مسوول تاكید كرد؛

كاهش سن محقق از اهداف سمپوزیوم بیماریهای اعصاب و سلول های بنیادین است

كاهش سن محقق از اهداف سمپوزیوم بیماریهای اعصاب و سلول های بنیادین است

دكتر ایزی: ایرنا- تهران- دبیر اجرایی دومین سمپوزیوم بیماری های اعصاب و سلول های بنیادین اظهار داشت: سن پژوهشگران در كشور بالا است و تنها راه گریز از این چالش پرورش محققان جوان و كاهش سن آنان است.


محمد جواد محسنی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری آن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاكید كرد، پایین آوردن سن محقق در ایران از اهداف سمپوزیوم بیماری های اعصاب و سلول های بنیادین است.
وی با اشاره به این كه محققان تا مدرك تحصیلی و طرح را بگذرانند و وارد بازار كار شوند به سن 40 سال می رسند، اضافه كرد: كمتر از 3 سال است كه آموزش و پرورش با همكاری معاونت علمی ریاست جمهوری فضایی بوجود آورده است كه دانش آموزان در علوم نوین به تجربه و آموزش بپردازند تا برای انتخاب رشته در دانشگاه با شناخت و افق بهتری گام بردارند.
محسنی پژوهشگاه های علمی بوجود آمده در ستاد استان ها را پتانسیلی برای تولید مسیر صحیح برای آینده دانش آموزان عنوان نمود و اضافه كرد: دانش آموزان به دنبال دستیابی به شرایط مالی نیستند و با هوش و وقت زیادی كه دارند می توانند آینده خویش را از روزهای نوجوانی شكل دهند و همینطور از صدمه های اجتماعی كه در جامعه وجود دارد در امان باشند.
وی با اشاره به جوان بودن این پژوهشگاه ها اضافه كرد: با عنایت به اینكه سالیان كمی است كه این بستر شكل گرفته است ولی اكنون دانش آموزان همه استان های كشور با سلول های بنیادی آشنا هستند و در جشنواره سال قبل 18 استان شركت كردند و امسال 10 استان در این سمپوزیوم حضور دارند.
دبیر اجرایی دومین سمپوزیوم بیماری های اعصاب و سلول های بنیادین اضافه كرد: در سراسر دنیا كمتر سراغ داریم كه دانش آموزان وارد علم نوین شده باشند و هوش ایرانی و همكاری آموزش و پرورش مسیری مهیا كرده است كه در آینده شاهد ورود نسل با انگیزه ای در دانشگاه های كشور خواهیم بود.
محسنی با اشاره به كمبود بودجه پژوهشی در ستادهای استانی اضافه كرد: پیشرفت هایی زیادی در این حوزه حاصل شده است ولی بدون شك می توان با افزایش بودجه پژوهشی، طرح های كاربردی بیشتری انجام دهیم.
وی ادامه داد، هم اكنون به خاطر نبود بودجه مستقل پژوهشی دانش آموزی در ستادها با دانشگاه علوم پزشكی استان ها تفاهم نامه امضا شده تا زمینه برای ارتباط علمی بین محقق، دانشجو با دانش اموزان برقرار شده و رساله های دانشجویی در كنار دانش آموزان صورت گیرد تا آنان با فضای علمی و تحقیقات بیشتر آشنا شوند.
محسنی از حضور 2 فوتبالیست برای تامین منابع مالی پژوهشگاه اطلاع داد و اضافه كرد: ما به دنبال جذب خیرین هستیم و اگر بودجه های پژوهشی تامین گردد قادر خواهیم بود سن محققان را كاهش دهیم.
دومین سمپوزیوم بیماری های اعصاب و سلول های بنیادی در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ توسط دانشگاه علوم پزشكی تهران و ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی در محل بیمارستان مركز طبی كودكان تهران برگزار گردید.
بر اساس اعلام دبیر اجرایی دومین سمپوزیوم بیماری های اعصاب و سلول های بنیادی 60 مقاله توسط اعضای هیات علمی به دبیرخانه آن ارسال كه 17 مقاله موفق به ارائه در سمپوزیوم شد و در بخش دانش آموزی هم از 55 مقاله ارسال شده 22 مقاله برای عرضه انتخاب گردید.
ستاد بنیاد سلول های بنیادی تا كنون 50 سمپوزیوم در رشته های مختلف تخصصی و فوق تخصصی برگزار كرده و این دومین سمپوزیوم اعصاب و سلول های بنیادی است.
در فراخوان امسال این سمپوزیوم با عنایت به اقبال غیرمنتظره دانش آموزان و ارسال مقالات زیاد برای دبیرخانه تیم اجرایی اقدام به اضافه كردن بخش دانش آموزی در آن كرد تا از مجموع مقاله های ارسالی دانش آموزان بهترین مقاله ها برای ارائه انتخاب شوند.
علمی*9031*1436*


1396/12/17
20:36:57
4955
5.0 از ۵
تگهای خبر: اعصاب , بیماری , پزشك , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی