در جلسه كمیته فنی بهبود كیفیت و سلامت روغن اعلام شد
بازبینی در کاهش اسید چرب ترانس محصولات غذایی
به گزارش دکتر ایزی، دومین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن با دستور کار نهایی سازی برنامه ملی کاهش اسید چرب ترانس در محصولات غذایی که در یک کارگروه تخصصی تدوین شده است، در دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از ایسنا، یکی از اولویت های مهمی که در سند ملی امنیت غذا و تغذیه مصوب شورایعالی سلامت و امنیت غذایی برای حفظ سلامت مردم و جلوگیری از بیماری های غیرواگیر همچون بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها به آن تاکید شده، کاهش اسید چرب ترانس در منابع غذایی در صنعت و صنف است که به قول دکتر محمداسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، این مورد در اولویت برنامه های این دبیرخانه در سال ۱۴۰۲ هم قرار دارد.
دکتر زهرا عبداللهی، رئیس گروه سیاست های امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در این نشست، اظهار داشت: با اجرایی شدن برنامه ملی کاهش اسید چرب ترانس در محصولات غذایی و بازبینی استاندارد ملی، میزان اسید چرب ترانس در محصولات غذایی همچون فرآورده های آردی فست فودها، به حداقل میزان ممکن خواهد رسید.
وی تصریح کرد: در این برنامه ملی به تکالیفی که هر یک از بخش های ذی ربط همچون وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد ایران، سازمان غذا و دارو و صنایع غذایی برعهده دارند، اشاره شده است.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، به قول دکتر عبداللهی، ظرف دو دهه گذشته اقدامات موثری برای بهبود کیفیت روغن های خوراکی و حذف میزان اسید چرب ترانس روغن ها انجام شده است و در حال حاضر بهبود کیفیت و سلامت غذا در صنف و صنعت از راه کاهش میزان اسید چرب ترانس برای حصول اطمینان از این که میزان دریافت چربی ترانس از رژیم غذایی روزانه مردم در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد های دنیاست، باید به شکل جدی توسط دستگاههای اجرایی مربوطه صورت گیرد.
در ادامه نشست، الزامات اجرایی شدن این برنامه مورد بحث و بررسی حاضرین قرار گرفت و مقرر شد که حمایت های مورد نیاز در قسمت صنعت غذا و دستگاههای اجرایی مربوطه و پروژه های پیشنهادی هر یک از دستگاه ها، در اسرع وقت به دبیرخانه شورایعالی سلامت جهت پیگیری برای اجرایی شدن آنها ارسال شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب