واكسن سیاه سرفه در راه بازگشت به خط تولید

واكسن سیاه سرفه در راه بازگشت به خط تولید

دكتر ایزی: رئیس موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی با اشاره به اینكه این موسسه حدود هفت سال واكسن سیاه سرفه تولید می كرد كه به سبب بعضی از مشكلات تولید آن متوقف گردید، اظهار داشت: امیدواریم سال آینده شاهد بازگشت واكسن سیاه سرفه به خط تولید باشیم.


دكتر علی اسحاقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اضافه كرد: وزارت بهداشت تاكید بر افزایش كیفیت این واكسن ایرانی دارد كه قبل از طریق اندازی خط تولید این واكسن، حتما به كیفیت مورد نظر وزارت بهداشت دست خواهیم یافت.
اسحاقی با اشاره به اینكه واكسن فلج اطفال تزریقی در مرحله آزمایشگاهی به نتیجه رسیده است؛ اظهار داشت: برای ورود این واكسن به مراحل تولید نیمه صنعتی و صنعتی نیاز به یكسری تكنولوژی داریم.
رئیس موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی اظهار نمود: هر چند وزارت بهداشت تولید این واكسن را به انستیتو پاستور واگذار كرده كه امیدواریم به نتیجه برسند، اما ما هم پیگیری خودمان را ادامه دادیم تا در روند تولید این واكسن كه مورد نیاز كشور است، خللی وارد نشود.
وی ادامه داد كه حدود پنچاه سال است كه ما فنآوری تولید واكسن فلج اطفال خوراكی را داریم و این فرآورده توانسته است فلج اطفال در ایران را ریشه كن كند.

** واكسن سه گانه نیوكاسل، آنفلوآنزا و گامبورو وارد مرحله صنعتی شد
وی به اقدامات مناسب در زمینه تولید واكسن در حوزه دام و طیور، گفت: واكسن سه گانه نیوكاسل، آنفلوآنزا و گامبورو، فرآورده جدیدی در حوزه طیور است كه مرحله نیمه صنعتی آن اختتام یافته و وارد مرحله صنعتی شده است.
رئیس موسسه تحقیقات واكسن و سرم سازی رازی ابراز امیدواری كرد كه این واكسن مربوط به طیور را سال آینده بتوانیم به بازار داخل كشور عرضه نماییم.
وی ادامه داد كه واكسن سه گانه نیوكاسل، آنفلوآنزا و برونشیت در حال گذراندن مرحله نیمه صنعتی خود می باشد كه امیدواریم 2 سال آینده وارد بازار داخل كشور شود.
اسحاقی ادامه داد كه حدود 3 تا 4 واكسن جدید دیگر طیور هم داریم كه حدود 2.5 سال دیگر وارد بازار شوند، یكی دو تای آنها در مرحله آزمایشگاهی هستند و بقیه هم در حال رسیدن به مرحله نیمه صنعتی هستند.
وی بر ضرورت صدور پروانه سه گانه و چهارگانه واكسن آنترو توكسمی توسط سازمان دامپزشكی اشاره نمود و اظهار داشت: اگر این پروانه تولید صادر شود، پنج تا شش ماهه آینده می توان این واكسن را وارد بازار كرد.
اسحاقی اصرار كرد كه خیلی از كارها در سبد تحقیقاتی این مجموعه در حال انجام می باشد و فكر می كنم به حدود 20 مورد برسد كه حدود 4 تا 5 سال آینده به نتیجه خواهند رسید و به بازار عرضه می شوند.
علمی ** 1201 **1440


1397/09/20
14:01:03
4342
5.0 از ۵
تگهای خبر: آزمایشگاه , بهداشت , پزشك , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی