در گفت وگو با دكتر ایزی مطرح شد؛

مضرات جوش شیرین در نان

مضرات جوش شیرین در نان

به گزارش دکتر ایزی، کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو، در رابطه با منع استفاده از جوش شیرین در نان، نکاتی را توضیح داد.


زهره پوراحمد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با عنایت به ضوابط و قوانین در ارتباط با ایمنی و سلامت نان، نانوایی ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند. وی ادامه داد: جوش شیرین مانع تخمیر نان می شود و این تخمیر نشدن باعث اختلال متابولیکی در بدن همچون سوءهاضمه می شود. پوراحمد افزود: استفاده از جوش شیرین نه تنها از عطر و طعم نان می کاهد، بلکه سبب بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماری های قلبی عروقی، بیماری های روده ای و اختلال در سیستم گوارش می شود. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام نموده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانوایی ها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده نمایند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار سبب می شود کیفیت نان افزایش یابد. پوراحمد اظهار داشت: متأسفانه بعضی از نانوایی ها به جهت تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می نمایند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرآیند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.


منبع:

1403/03/24
12:25:34
221
5.0 از ۵
تگهای خبر: بیماری , دارو , سلامت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر ایزی

دکتر ایزی Drez.ir

تگهای دكتر ایزی

drez.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر ایزی محفوظ است

Dr EZ دكتر ایزی

پاسخ به سوالات پزشکی