در گفت وگو با دكتر ایزی مطرح شد؛
مضرات جوش شیرین در نان
به گزارش دکتر ایزی، کارشناس فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو، در رابطه با منع استفاده از جوش شیرین در نان، نکاتی را توضیح داد.
زهره پوراحمد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با عنایت به ضوابط و قوانین در ارتباط با ایمنی و سلامت نان، نانوایی ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند. وی ادامه داد: جوش شیرین مانع تخمیر نان می شود و این تخمیر نشدن باعث اختلال متابولیکی در بدن همچون سوءهاضمه می شود. پوراحمد افزود: استفاده از جوش شیرین نه تنها از عطر و طعم نان می کاهد، بلکه سبب بروز کم خونی، پوکی استخوان، بیماری های قلبی عروقی، بیماری های روده ای و اختلال در سیستم گوارش می شود. وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام نموده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانوایی ها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده نمایند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار سبب می شود کیفیت نان افزایش یابد. پوراحمد اظهار داشت: متأسفانه بعضی از نانوایی ها به جهت تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می نمایند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرآیند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
منبع: drez.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب