محققان دریافتند؛
پروبیوتیک ها روند درمان سرطان سینه را تقویت می کنند
دکتر ایزی: تحقیقات نشان می دهد که درمان غدد درون ریز و رژیم غذایی می تواند میکروبیوم سینه را برای کاهش روند پیشرفت سرطان سینه و جلوگیری از عود آن اصلاح نماید.
به گزارش دکتر ایزی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، بدن انسان دارای میکروبیوم های متمایز در چندین ناحیه بدن همچون سینه است. بیشتر تومورهای سرطان سینه گیرنده استروژن مثبت (ER+) هستند و میکروبیوم سینه را برای تحریک رشد سرطان تغییر می دهند.
محققان دانشگاه ویک فارست در کارولینای شمالی دریافتند که پروبیوتیک ها ممکنست فعالیت ضد سرطانی داروی تاموکسیفن و سایر داروهای هدف غدد درون ریز را بالا برند.
دو سوم تومورهای سرطان سینه به هورمون هایی مانند استروژن و پروژسترون حساس هستند و این نشان میدهد که سلول های تومور گیرنده هایی دارند که از هورمون ها به عنوان سوخت برای رشد استفاده می نمایند.
سرطان سینه گیرنده استروژن مثبت (ER+) شایع ترین نوع سرطان سینه است.
تحقیقات نشان میدهد که میکروبیوم منحصر به فرد سینه با رژیم غذایی یا وجود تومور تغییر می کند.
میکروبیوم ها مجموعه ای از میکروارگانیزم ها (مانند باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها) است که در یک محیط خاص زندگی می کنند. میکروبیوم های متمایز در داخل بدن انسان وجود دارند.
در حالی که میکروبیوم روده بزرگترین و شناخته شده ترین نوع میکروبیوم هاست، سینه نیز میکروبیوم های خاص خودرا دارد.
درمان هدفمند غدد درون ریز، که هورمون درمانی نیز نامیده می شود، برای مساعدت با کاهش سطح استروژن یا جلوگیری از اثرات آن تجویز می شود. تاموکسیفن دارویی است که به طور معمول برای کاهش خطر ابتلاء به سرطان سینه در افراد در معرض خطر و کمک به جلوگیری از عود بعد از جراحی برداشتن سینه استفاده می شود.
در این مطالعه، مدل موش های آزمایشگاهی با رژیم غذایی مدیترانه ای یا غربی و پرچرب تغذیه شدند و به مدت سه ماه تاموکسیفن دریافت نمودند.
آنها دریافتند حیواناتی که تاموکسیفن دریافت نمودند سطوح بالایی از لاکتوباسیلوس در بافت سینه خود داشتند. لاکتوباسیلوس یک باکتری گرم مثبت است که به سبب خواص ضد التهابی پروبیوتیک شناخته شده است.
سپس، پژوهشگران لاکتوباسیلوس را به غدد پستانی موش هایی که برای ایجاد تومورهای سینه مهندسی شده بودند، تزریق کردند. این حیوانات کاهش تشکیل و تکثیر تومور پستان را نشان دادند.
این تحقیق فقط به بررسی اثر لاکتوباسیلوس بر میکروبیوم سینه پرداخت. پژوهشگران درحال بررسی این مساله هستند که آیا همه پروبیوتیک ها می توانند میکروبیوم سینه را تغییر دهند یا خیر.
منبع: دكتر ایزی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب